dimecres, 11 de març del 2009

VLC i el sindrome faller

Quan arriba el març VLC sofreix una transformació. Una metamorfosi que canvia l'aspecte de la ciutat i la vida de la gent en general. Primer, a partir del dia 1 de 12 a 15, no vages pel centre, perquè és horari de mascletada, impossible transitar. Desprès comencen a aparèixer xurreries per totes bandes, a tallar carrers com a descosits, per totes bandes hi ha gent tirant coets, el transport públic es col·lapsa degut a les massificacions de gent i per últim, apareixen un fum de monuments de paper-cartró que valen més que tot el que puga guanyar algú en tota la seua vida.

Però bé, en xicoteta dosi, són unes festes de gust. Peró 19 dies donen per a molt i si no eres fallero et quedes un poc apartat. Perquè recorde que abans es montaven orquestres com les de blanqueries que eren la canya, durava tota la nit i qualsevol podia anar. Ara, cada volta en van llevant més o reduint l'horari. Per sort, sempre hi han una sèrie de propostes alternatives del rollo per a gaudir d'estos dies com puga ser les Falles Populars o el concert d'inici de la Gira.

4 comentaris:

Jose ha dit...

Com està l'assumpte per Ca Revolta? He llegit no sé on que no deixaven fer actes musicals i no sabien on ho acabaríen fent...

Anònim ha dit...

Efectivament, Falles populars les justes, l'Ajuntament de València ha decidit anul·lar totes les propostes musicals que s'anaven a fer al Ca Revolta, sense motiu aparent.

Així que a la resposta de Pirat's o Gira, ja sabeu, els que estareu a València que agafar, ja que aquesta última es tranforma en única opció.

cpxondo ha dit...

Una aclaració, el concert amb els djs de Pirat's no s'ha suspés, sinó que ha canviat de lloc. En compte de ser al Ca Revolta és a l'Ateneu Popular.

Felip ha dit...

És un fer la mà, sobretot els xiquillos amb els coets. Però com que moltíssims carrers estan tallats, ara és la millor època per a anar en bici, vas tranquilíssim. I damunt fa solet! ^^

Núvol d'etiquetes

Arxiu del blog