dimecres, 29 de juliol del 2009

Jo de major també vull un Mehari

Per als no entesos, un Mehari és un cotxe. Podria fer-vos una llarga explicació de com és, però vos mostre una foto i de segur que alguna vegada haureu vist un.

Tot açò es degut a que aquesta meravella(no el de la foto) va ser participant de l'èxit del Festaborigen, ja que durant tot el dia 25 de Juliol va ser un membre més de l'assemblea de gent que va organitzar el festival en la Fustera i és va portar com un campió fent viatges amunt i avall portant el que fera falta.

Diuen que està de moda les coses antigues, jo no ho sé, però des que el meu oncle es compra el cotxe( i d'això ja fa un pila d'anys), per a mi és el millor transport que puga haver per a l'estiu. No sabeu quina sensació de llibertat et dona quan vas per la carretera, a la marxeta, sense presses, disfrutant del paisatge, mirant a les cares de la gent quan et veu passar. En eixos moments és quan entens el significat de "T'agrada conduir?".

Des que vaig aprendre a conduir, agafar-lo per a baixar de la caseta i anar on siga és tot un plaer. Si algun dia se vos presenta l'ocasió, no dubteu, val la pena tindre una joia així. Llarga vida al Mehari!

1 comentaris:

oscar ha dit...

Live long & prosper for Mehari! xD

I el tema de la votació, l'any que ve tenim que mirar això de la Rave, fer-ne una guai, si fa falta dins l'arena! :)

Núvol d'etiquetes

Arxiu del blog