dimarts, 17 de febrer del 2009

De la ressaca d'Oliva i d'altres assumptes

Per a aquells que heu estat fora del país o perduts en el ciberespai, la setmana passada es va celebrar un certamen de música mora a Oliva. No voldria mostrar la meua indignació, així que sols diré que la banda va sonar com feia temps que no ho feia i que des del meu punt de vista personal crec que vam merèixer més del que ens van atorgar. Estic content perquè vam demostrar que podem fer-li front a qui siga i on siga.

Com no podia ser d'una altra forma, vos anunciem que demà comença oficialment la 3a temp de muchachada (sí, som exasperants fins a la medul·la, però es una de les principals raons per les quals va nàixer este bloc). Esperem que a partir d'eixe gloriós dia, hagen molt comentaris al respecte, perquè voldrà dir que la sèrie manté el nivell que tots esperem.

I poc més, este cap de setmana torna a haver festorra, són els carnestoltes, una altra més per a la llista, que ja portem unes setmanes que no parem, almenys servidor i trobe que ha este ritme el fetge em farà xof en dos dies. A tots als que aneu a Pego, ja comentarem, a tota la resta nos vemos en los bares.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ie! Hui és el dia! I s'arrima l'hora de la veritaaaat!

Anònim ha dit...

Spam!!! Phishing!!

(en homenatge al nou capítol d'Enjuto Mojamuto)

cpxondo ha dit...

Xiquillos ja ha arribat! I tenim nova enquesta i tot! Toma, toma, toma!

Núvol d'etiquetes

Arxiu del blog