dijous, 4 de juny del 2009

Rumb al mar, rumb al Festaborigen


(polsa play i repeat i clava't en ambient, oh yeah!)

Este últim cap de setmana va tindre lloc la segona flamerada del Concurs Aborigen. El passat dissabte 30 de Maig vam tindre el plaer d'assaborir les actuacions d'Stay Finest(grup de Benissa), Jezie vs Casius Tonen, Skapolits, Indefinits i Paral·lel 84. Com no podia ser d'altra forma, va ser una nit redona, en la que vam gaudir de bona música i de bon rotllo per part de tota la gent que es va acostar als baixos de la cultural. Ara tans sols falta esperar a que és decidisca qui és el guanyador.

Arribats a este punt i desprès de la cloenda del concurs, hi ha que fer menció del Festaborigen que serà la traca final del tot aquest muntatge, del que hi ha que dir que ha necessitat de l'esforç col·lectiu d'un grup de gent desinteressada amb l'única meta d'aportar un toc musical i en valencià a les nits d'oci del nostre poble.

Festaborigen pretén explotar l'ambient estiuenc i de platja que ens dóna la Fustera amb més música, més festa, més gent i si cap més bon rotllo, i si és possible i el vent és favorable esperar que l'any que ve es torne a repetir. De moment, enregistreu-se al cervell una data, 25 de Juliol, que si tot va com cal, ens veurem les cares al mar, al mar... al maaaaaar!

2 comentaris:

Jose ha dit...

Tu saps que cau a festes del Poble Nou? JA està el lio armat, xe... Ara vorem com me les apanye per fugir-me'n...

cpxondo ha dit...

Ie! Hi haurà temps per a fer-ho tot, tu tranqui, que si fa falta contractarem a Hiro Nakamura, però la festaca ens la pegarem.

Núvol d'etiquetes

Arxiu del blog