diumenge, 24 de maig del 2009

La primera flamerada ha sigut encesa

El passat cap de setmana, concretament el divendres, es va encetar a Benissa la primera fornada del Concurs Aborigen, proposta musical per difondre la música en valencià. A la nit vam gaudir de les actuacions de Bielorússia, Bisserots, Odi i Raça Borda.

Com no podia ser d'una altra forma el Crew va estar present en l'esdeveniment. Podria posar fotos i vídeos de tota el que va donar de si la juerga, en la que es veuria gràficament la festaca que ens vam pegar en els baixos de la cultural. Vam caldejar l'ambient tot el que vam poder i més, bueno, bueno amb ballaos, descamisaos i molt més.

La setmana que ve toca el segon round, el dissabte 30 vindran a participar Paral·lel 84, Skafam, Indefinits i Jezie vs Casius Tonen. La festa estarà llesta i preparada per a tothom i doneu per segur que des d'ací seguirem informant i si no voleu que vos ho contem ja sabeu, el 30 a disfrutar!

3 comentaris:

Felip ha dit...

My God, Ruben starring Bud Spencer, què gran! xDDDDDDD

Josep ha dit...

Xé! molt bona festeta. El primer grup "cream-popero" no m'apañava massa (ja t'ho vaig comentar David) però, la resta molt bé.

Seguiu així! Avant!

palote ha dit...

ouu yee siberi o siii

Núvol d'etiquetes

Arxiu del blog