dilluns, 4 de maig del 2009

La fi de l'humor "muchachil"?

Escric estes línies pensant en el programa que va fer moure tot este percal que tenim ací muntat. Recorde que quan farà a penes un any i mig va començar a emetre's en televisió, un servidor i la resta del crew ens passàvem els viatges en autobús comentant les parides que ens feien gràcia i amb les que ens descollonavem a gust.

Malauradament, l'interés a descrescut molt i la veritat és que cada volta que ho mire ja és més complicat que et sorprenguen, que traguen alguna cosa nova i que simplement no caiguen en la rutina de matar els esquetxos que els han donat renom en la xarxa com puga ser el mític "El peor dia de mi vida". Al cap i a la fi l'humor "muchachil" és així, diferent. Com es costum, des d'ací, ho seguire promocionant(o millor dit promocionant en 3a persona, eh bandidos!), perquè seguisc pensant que és un programa de qualitat.

De festes de Benissa, puc dir: "litros de alcohol, corren por mis venas...". A part d'això, m'ho he passat en grande, feia temps que no m'he les disfrutava tant i serà difícil oblidar-les perquè simplement han sigut innovidables. Ara esta setmana depuració, un poquet de xapa i pintura i per al pròxim finde, a punt per a el que es presente, seeeeeeh!

1 comentaris:

Xavi Ivars ha dit...

Precisament ahir estàvem comentant, en una paraula, les festes d'enguany. I va eixir eixa: inoblidables.

I la quantitat de gent que ha agarrat la martrosis, o grip porcina d'eixa... Els de Licores Sinc s'hauran forrat :D

Núvol d'etiquetes

Arxiu del blog